Over Blije Meisjes

Vanuit mijn vintage boetiek de Blije Meisjes wil ik bewuste kleding verkopen “Awearness fashion” en een belevenis bieden, die in deze tijd past.

Jeannette Tromp is eigenaresse en oprichter van Blije Meisjes

De dienstverlening bij Blije Meisjes gaat verder dan alleen het verkopen van tweedehands kleding met een goede service. 

Naast onze kleding, is er ruimte en rust gecreëerd om weer bij je bron te komen, terwijl je geniet van onze ‘high tea’ of ‘slow coffee’ met zelfgemaakte ‘low sugar’ hapjes. 

Onze dienstverlening onderscheidt zich in het bijzonder door de belevenis van liefde in de winkel. Ik wil de klanten onbewust bewust maken van Liefde, voor haarzelf (authentiek welzijn), voor elkaar (als voorbeeld in energie) en voor onze aarde (minder nieuw, meer hergebruik). 

Ik wil met de winkel, vanuit mezelf en via onze klanten uitstralen wat liefde doet. Bewust leven vanuit liefde, niet vanuit angst. Ik wil dat mensen zich bewust worden van onze wegwerpmaatschappij en dat ze inzien dat herwaardering van onszelf en onze kleding, hergebruik van spullen en bestaande teksten en muziek bijdraagt aan een duurzamer bestaan: en dat we dit het beste kunnen doen als we samen één zijn. 

Vintage and more…

Bij ons vind je de leukste Vintage, Retro en Upcycle kleding en verkopen verschillende ontwerpers de mooiste design accessoires.

Kom ook eens op ons terrasje zitten voor lekkere koffie van ‘Tiramisu’ of een biologisch verse thee. Trakteer jezelf meteen op een heerlijk zelfgemaakte rauwe chocolade van ‘Puur-Goed’.

Zien we je snel in het leukste straatje van Harderwijk? 

Zelfgemaakte Producten

Ook onze lekkernijen zijn allemaal bewuste producten. Beste voorbeeld hiervan is de heerlijke zelfgemaakte chocola van Blije Meisjes. Kom eens lekker proeven met een kopje thee of een lekker bakkie. Heerlijk genieten van een warm drankje met een lekkernij.

EIGEN LABEL

Wist je dat Blije Meisjes haar eigen label heeft? Het fleurige logo staat ook afgebeeld op de labels die Jeannette liet maken. Hennie naait die er keurig in.

Ons label staat voor een verantwoord, authentiek kledingstuk met een eerlijke prijs!

Daar word je toch blij van? 

Adres

Hondegatstraat 17
3841 CG
Harderwijk

Contact

06-24205979
www.blijemeisjes.com
Info@blijemeisjes.com

Openingstijden

Zondag en maandag: gesloten

Dinsdag: 13:00 -17:30 uur

Woensdag - donderdag: 12:00 - 17:30 uur

Vrijdag: 12:00 - 21:00 uur 

Zaterdag: 11:00 - 17:00 uur