Sinds oktober 2023 zijn wij koperen sieraden gaan verkopen die gemaakt worden door mijn cowboy Thierry. Eerst was dit alleen nog maar voor onszelf, maar wij hebben nu een speciale plek voor deze sieraden in de winkel! . Naast de mooie glimmende goud/rode kleur of het groene patina, hebben de koperen  ook veel gezondheidsvoordelen. Dit was al bekend bij de Egyptenaren, oude Grieken en Azteken.

Koper is een van de 102 mineralen die ons lichaam nodig heeft, door koperen sieraden te dragen wordt koper in kleine hoeveelheden opgenomen in ons lichaam. Voordelen van het dragen van onze kettingen en ringen: het helpt bij het functioneren van onze zenuwen, bij de opname van ijzer en het geeft een energy boost! 

Maar dat is niet alles: 

  1. Verlicht ontstekingen: Koper helpt bij het verminderen van klachten van gewrichts- en spierpijn, zoals bij artritis en reuma.
  2. Verbetert circulatie: Koper kan de bloedcirculatie verbeteren omdat het verhogend werkt voor het zuurstofgehalte in je bloed. Daarbij helpt het ook uw cardiovasculaire gezondheid te verbeteren, omdat het het collageen en de elastine in het lichaam helpt verbeteren, waardoor vezels met elkaar worden verbonden.
  3. Versterkt het immuunsysteem: Koper geeft uw immuunsysteem ook een energy boost geven. Dit magische metaal zit boordevol antioxidanten, is van nature antibacterieel en antimicrobieel, en kan het lichaam helpen effectief om te gaan met bacteriën en gifstoffen, waardoor u gezond blijft.
  4. Vermindert tekenen van veroudering: De ontstekingsremmende eigenschappen van koper in combinatie met de antioxiderende delen en collageenproductie zorgen voor een egale en vollere teint van uw huid: het zorgt voor fijne lijntjes en minder rimpels: hoe fijn is dat!
  5. Bevordert de opname van mineralen: Een ander mooi voordeel van koper is dat het lichaam helpt bij de opname van broodnodige mineralen. Micromineralen zoals ijzer en zink zijn te vinden in koper, en het dragen van koperen sieraden tegen de huid betekent dat, wanneer het koper en je zweet zich vermengen, het deze mineralen in je bloedbaan kan stimuleren. Dit is geweldig voor mensen met een kopertekort, ijzertekort of zinktekort.

Maar ook hebben onze sieraden spirituele voordelen::

  • Koper kan negatieve energie/straling (bijv. EMF-straling) tegenhouden.
  • Koper werkt aardend.
  • Koper kan emoties helpen balanceren.

Waar kun je Uhr Copper vinden? 

In de winkel, de webshop, instagram: @uhr.copper 

Wilt u nou een sieraad op maat laten maken, dat kan! Thierry is bijna elke vrijdag en zaterdag in de winkel.